PDF Het gulle continent: PDF

by Rudi Rotthier

'Er is iets mis als datgene wat fascinerend is niet langer fascinerend lijkt. Ik raak niet gefascineerd door Lodwar, waar het nooit regent, terwijl je elke namiddag, op luttele kilometers van de stad, hele badkuipen uit de hemel ziet plenzen; de goudzoekers worden uit hun tenten gespoeld en de lokale rivier zwelt aan alsof de zondvloed is aangebroken. Niemand stelt daar vragen bij - dat is nu eenmaal altijd zo geweest.
Ik word niet gefascineerd door de vrouwen die hun onderlip hebben doorboord om er een zwaar sieraad door te trekken, en die me hun korven proberen aan te praten of hun illegaal vergaarde houtskool. Ik weet niet waar te kijken. Ik word niet echt gefascineerd door de asfaltweg die exact eindigt op de plaats waar de minister woont, geen ene meter verder, al is de elektriciteit - om geen verdenking te wekken, wordt me gezegd - nog enige kilometers verder aanwezig.'

Er bestaan vrijwel alleen nog maar clichés over Afrika, en er is een volstrekt originele reiziger als Rudi Rotthier voor nodig om ons een beeld te schetsen van een continent dat er misschien toch wel beter voor staat dan wij denken.

eBook tags: het, gulle, continent, pdf, download, pdf, rudi rotthier

  • InfoHOT Het gulle continent PDF download
  • Het gulle continent: PDF
  • Het gulle continent online: Download PDF! PDF ebook

Download Het gulle continent (PDF)


PDF Het gulle continent

File info

ISBN
Book Title
Book Author
PublisherAtlas
Pages count236
eBook formatPaperback, (torrent)En
File size4.8 Mb
Book rating3.56 (7 votes)
 rate rate rate rate rate